QUI SOM

CONEIX LA NOSTRA FILOSOFIA

Obert des del 2005, el Lau Beach és una iniciativa d’en Jordi Serra (propietari), l’alma màter d’aquest club. La seva filosofia és cuidar al màxim tots els detalls per satisfer els clients. Així, ofereixen un espai obert amb una ubicació extraordinària, una decoració minimalista i acord a l’entorn que vol assemblar-se a un vaixell varat a la sorra, una cuina molt elaborada, un servei excel·lent, un lounge ambient per als dinars i els sopars, i el millor warm-up de la nit maresmenca.

EL LAU BEACH

MOLT MÉS QUE UN XIRINGUITO

L’oci i la restauració de Canet de Mar disposa d’un original espai gastronòmic-musical, el Lau Beach, un concepte totalment innovador en comparació al que tradicionalment coneixem com a “xiringuito”.

Situat en un entorn privilegiat vora el mar, ofereix dinars i sopars i, després, al voltant de la mitjanit, es converteix en un club on gaudir de les nits d’estiu acompanyat d’una copa i de bona música.

LES NITS DEL CAP DE SETMANA

LA MILLOR MÚSICA I EL MILLOR AMBIENT

I els caps de setmana despres de sopar, el Lau beach es transforma en una pista de ball on gaudiràs de la millor música per part dels nostres dj’s. Vine a sopar i quan acabis podràs fer una copa amb el milor ambient i amb la platja com a escenari. Viu l’estiu amb nosaltres.